marți, 4 februarie 2014

CNA -am mai fute-n gatu matii !

               Duminica, la ora pranzului emisiune de mare rafinamet pe Prima TV. In frumoasa manifestare cinematografica o fata (probabil minora) este la propriu impinsa pe usa de tatal ei si trimisa sa se culce cu seful pentru ca acesta din urma sa nu raporteze un furt comis de fratele fetei. Totul in limba romana, tare si clar cu expresii ca "du-te fata tatii ca te-o ajuta si frate-tau mai tarziu" sau " ii spui lu' sor-ta sa fie draguta sa stea cum o pun eu nu sa faca figuri". Mda e drept ca emisiunea ne anunta la inceput ca este o fictiune. Oare Bercea Mondialul s-a apucat de scris fictiuni pentru prima tv? 
            In decurs de o jumatate de ora, pe langa caracterul infect (imoral este o delicatete) al ideeii in sine, personajele telenovelei romanesti a instigat la savarsirea a cel putin 10 infractiuni  , a incurajat prostitutia, hartuirea sexuala si CEL mai grav acordul parintilor minorilor in toate acestea. Caci da, asa era catalogata emisiune din miezul zilei de duminica- AP. AP si atat a considerat CNA ul care a intezis Nimphomaniac. Ma doare sa o spun dar Bianca cea interzisa este o juna ingenua fata de orice minut din infectia aia.
           Mai mult nu pot sa spun. Sunt consternata ca femeie, ca om si ca mama. Nu-mi mai doresc decat ca memebrii CNA sa fie iubiti in gura de catre Bivolaru. Evident cu acordul si in fata parintilor lor.

LATER EDIT: imi dau seama ca este posibil sa ma fi pronuntat prematur si in mod eronat asupra numelui postului Tv. In acest moment sunt aproape sigura ca est vorba despre National Tv- "reallity" show- Iubire interzisa din data de 02.02.2014. Pe aceasta cale cer scuze si solicit clementa postului Prima Tv precum si numerosilor mei  cititori de pe blog.

luni, 3 februarie 2014

Arôme du Paris- FRAGMENT

    Cafeneaua e plina de perne de matase aruncate pe peste tot ca un divan turcesc. Si multa galagie, lume care vorbeste exaltat si tare, un adevarat turn Babel in care se aud toate limbile pamantului, rasete,copii care plang, stranuturi, chicoteli si muzica pe fundal. Am lasat pantofii jos si mi-am strecurat talpile pe langa el atat de senzual incat pe pantalonii lui inul a inflorit brusc si un puf al florii mi s-a asezat pe latte. Pe masa sunt croisante cu ciocolata din care mananc doar capetele.In afara de tine nu mai fumez cu nimeni dar acum trebuia sa tin ceva intre degete altfel simteam nevoia imperioasa de a muia  scobitoarea in ciocolata si a desena penisuri mici pe spuma alba a cafelei, pe pielea lui, pe pernele din cafenea si pe o poza de-a noastra de cand ma iubeai mai mult.
             El rade si ma mangaie pe glezne. Nu stiu ce alte aptitudini mai are Marco dar dupa felul in care imi mangaie piciorul poate fi pianist, medic sau poate face alba- neagra sub Tour Eiffel. Degetele i se invart atat de abil incat a reusit sa imi desurubeze si sa imi puna la loc rotula cu usurinta cu care tu desfaci capacul de Ursus la 0.33. Pun pariu ca poate impaturi plicul de zahar in 16 cu o mana in timp ce cu cealalta gaseste punctul G din prima. 
          Dar Tu, ah , tu cand esti in preajma mea, cand te sarut sau cand imi spui ca sunt a ta punctul meu G iese singur in exterior si se aseaza cuminte si roz ca un botic de hamster in palma ta.