vineri, 30 martie 2012

INTERIOR - EXTERIOR SI RETUR

Asta seara ma duc la masaj. Maseorul meu are 80 de kg, ochii verzi  iar mainile lui pot scrie pe boabe de orez dar si rupe pe jumatate un top de coli A4. Deobicei ma intreaba cum ma simt, cat pot sa stau si daca doresc "ca deobicei". Asta seara sunt deprimata asa ca l-am rugat
- Te rog azi numai interiorul, vin luni pt exterior si ulei.

luni, 26 martie 2012

ECO VILLAGE

stirea pe scurt:
''10 familii, s-au inscris pana acum la eco village iar doua deja s-au mutat sus pe munte, in doua rulote urmand sa-si construiasca casele din lemn si alte materiale eco. Restul vin in weekend, pe rand, sa mai inalte o schela, sa mai ciopleasca un bustean.
Imi permit sa trec peste comentarii cu privire la ne/utilitatea  acestei situatii avand in vedere ca eu sunt eminamente citadina si nu m-as muta in varf de munte cu doar alti 5 sandilai in jurul meu renuntand astfel la vecinul de la 3, la berea de la colt, la tequila din comandante si la antrenorul de fitness. 
iata ce spune Jurnalul despre ei : ''Ai zice ca sunt salbatici: gatesc la pirostrii, se satura din ceapa cu cartofi si rad din nimic unii la altii. Inca n-au apa, curent electric si caldura, dar nici n-au nevoie. Nu se uita la ceas si n-au televizor; ghicesc ora uitandu-se pe cer."
iata ce spun ei despre ei:''Ce inseamna, de fapt, confort? O rulota unde sa dormi, un cazan o mancare simpla, dar faina. Locul asta imi e mai potrivit decat o casa cu piscina."
iata realiatatea:
Ideea e ca obositii astia care s-au mutat in eco-misa-satul din inima vacii nu sunt niste simpli cetateni dintr-un bloc din Rahova care s-au saturat de betoane si vor sa respire natura. 

Acu nu va imaginati ca aia topesc zapada sa faca apa de cafea (cum am facut in Zarnesti acu fo 10 ani) si nici nu alearga potarnichea s-o vaneze pt cina. Am vazut reportajul filmat iar ipocritii aia sunt niste mosi middle-age plini de bani, cu case in Spania care plafonati in viata lor metropolitana s-au hotarat sa faca o tabara prelungita la padure. Se duc cu gipanul la oras , iau apa imbuteliata la 10 l si carne de la Real, apoi vin pe munte fac mancare la tuci si dorm in sac de dormit. Niste retardati care n-au facut asta la 17 ani cand trebuia facut si acum isi refuleaza frustrarile invatandu-ne pe noi cum e cu comuniunea om-natura. Pai duceti-va in gatu mamii voastre ca Fefeleaga cu Bator sa va luati bustenii pentru case, cresteti oi in curte si faceti pufoaice din ele , nu stati in costume de munte de 6000 E bucata si nu mai poluati in pula mea aerul din Almasu Mare cu Hammerul cand faceti aprovizionarea de la Mega Image.
Sau cum spuneau cei de Sarmalele Reci 
"Usor e sa te crezi rebel
cand schimbi olcitul pe opel
si taica-tu iti da parai
eu am cravata tu ce n-ai?"
In concluzie......Romania te iubesc in gura!

marți, 20 martie 2012

AM CANCER !



Conform lui csid punct ro si a lui tanti aia de prezinta cu miinile impreunate la tv, numarul mai mare de 1  partener sexual pe durata vietii creste exponential riscul de cancer uterin. Formula e cam asa:
“Daca se considera ca riscul este egal cu 1 pentru un singur partener sexual al femeii, acesta va creste astfel:
- de 8 ori daca femeia a avut intre 3 si 5 parteneri;
- de 16.2 ori daca numarul partenerilor este egal cu 6 sau mai mare”

Acu …matematica n-a fost niciodata punctul meu forte dar babeste asa mi-am dat seama ca cam cu siguranta de 103 % am cancer .

joi, 8 martie 2012

TRIATHLON

Mircea Badea a facut  triathlon cu prietenii lui.


Io l-am facut singura ce coiu meu!