vineri, 18 februarie 2011

IN MY WAY

Iubitul si amantul sunt doua stari distincte si incompatibile, ca doua ape repezi care pot hrani un catun sau cotropi un oras dupa cat de cuminti stau in matca lor.

Amantul este corpus, cel care stapaneste, iubitul este animus cel care dispune. Stapanirea naste despoti iar despotii nasc revolte pe care nu oricine le poate controla astfel incat e bine sa ai constiinta rolului pe care ti-l asumi. Deopotriva cei ce dispun sunt supusi pacatului risipirii, al decaderii al pierderii capacitatii corectei evaluari.

Amantul este cel care intra in cusca leului cu biciul in mana fiind prin hazard stapanul sau victima, iubitul sta cuminte langa gratii pana cand fiara ii va linge mana intinsa. E drept ca biciul iti da prerogativele puterii dar nu uita ca leul nu va musca niciodata mana careia i s-a supus de bunavoie.

Amantul –dresor poate pretinde tot fara insa o garantie a puterii lui, iubitul este doar un acceptant retras caruia i te supui din reflex, cu gratitudine. Puterea unui amant este pana acolo unde seductia lui atinge instinctul meu de conservare pe cand puterea unui iubit este dincolo de sine caci el e ca un zeu care primind ofranda mea este responsabil de indeplinirea rugilor ce i le inchin.

Dominarea unei femei e un afrodisiac puternic si alunecos care te poate reduce din erou in dependent.

Amantul este ca un Caesar vanitos care poate dispune de trupul meu printr-un semn la fel cum poate dispune de viata unui gladiator.Iubitul este insa ca un paşa caruia i-l ofer prin dans si a carui acceptare imi este un favor.

Diferenta este data de volumul de aer pe care-l pot respire in preajma ta.

Poti fi amantul meu si ma voi darui tie cu pasiune atunci cand mi-o vei cere, cu aceeasi pasiune ca si celorlati ce vor urma candva, sau ma poti lasa sa te iubesc in felul meu ramanadu-mi astfel unic.

luni, 14 februarie 2011

TANGA



Ana are mere

Gina are pere

Eu am jartele! si chiloti tanga!

cu care ma dusei..pai ma dusei si eu intr-o noapte la un bar de noapte. Si stateam eu asa cocotata pe scaunul barului si anume dupa modelul de mai sus (dar aratand mult mai bine , evident) in speranta ca sunt sexy sau macar ca stau cuminte si ma imbat si s-a intamplat a doua varianta. Si cum ziceam, stand eu cuminte vad cu coada ochilui apropiindu-se de mine cu pasi de gazela ranita o fiinta stearsa, cel mai probabil de sex feminin, aflata la un moment de rascruce in viata ei adica nestiind inca daca vrea sa arate ca ca un baietel fara oo sau ca o pizda fara tate. Ipochimena, a facut gratios cei 3 pasi care o desparetau de mine zambindu-mi complice de parca o futusem aseara si cu o privire de detectiv Tipi Tip care a descoperit becul care face intuneric si imi va impartasi si mie secrtetul, si imi zice :

" auzi ...nu te supara dar vreu sa iti spun ca ti se vad chilotii la spate" !

Dupa ce mi-a trecut contractia muschilor si criza de spasmofilie pe sistem nervos, mi-au facut sinapsa cei doi neuroni ai mei si au gandit sa-i spun:

a) stiu dar daca nu ii purtam deloc mi-ar fi intrat blugii in pizda!

b) si ce nu sunt asortati?

c) e un bar de nudisti si sunt singura cu chiloti?

d) stai linistita nu intentionez sa-l fut pe prietenul tau care se holbeaza la ei

e) apleaca-te putin si iti arat si partea din fata!

f) da ma, mama nu era acasa cand am plecat si imi fac de cap!

g) pff..asa patesc cand ma imbrac pe intuneric

h) da-te-n pula mea de vaca proasta!

Dar cum sunt o doamna prin excelenta i-am spus doar multumesc si am mangaiat-o cu prinirea blajina cu care mangaie Andreea Marin copii din Africa

miercuri, 2 februarie 2011

DIAGRAMA OFERTEI TALE

UNDE:

* capacitatea de a genera situatii incitante

* aspect

* compatibilitate la distractii (unde mergi, cat stai, ce bei, cat loc imi lasi)

* open mind

* sex (unde, cum, cat)